Klik hieronder op de stappen om onze instructies te lezen.

STAP 1

Laserchief werkt met bestanden die opgeslagen kunnen worden als DWG, DXF (AutoCAD) en EPS (Adobe Illustrator). Stuur altijd een pdf-bestand mee als controle om fouten te voorkomen. Indien dit lastig voor u blijkt te zijn kunt u contact met ons opnemen.

Op onze uploadpagina kunt u de bestanden uploaden en in het bericht verzoeken wij uw wensen en het gewenste materiaal aan te geven.

STAP 2

Houdt rekening met de maximale dimensies van de lasermachine. Het maximale werkformaat dat u tot beschikking heeft is 900 bij 1300mm. Dit is het bereik van de machine waarbinnen uw project wordt behandeld. Houdt hier rekening mee bij het uitwerken van uw ontwerp. In de materiaaltabellen, vindt u de formaten die wij op voorraad hebben.

LET OP! WIJ VERWACHTEN DAT U DE TEKENING OP SCHAAL: 1:1 AANLEVERT!

STAP 3

LASERSNIJDEN (zwart)

Maak de buitencontour van het te uit te snijden ontwerp zwart. Mochten er gaten of figuren uit het ontwerp gesneden moeten worden, maak deze interne snijlijnen dan rood.

LIJNGRAVEREN (groen)

Graveren is niets meer en minder dan tekenen op het materiaal. Juist omdat dit tekenen met een laser gebeurt, is het mogelijk om in hoog detail uw ontwerp te verwezenlijken. Maak graveerlijnen groen.

VLAKGRAVEREN (blauw)

Hierbij vult de laser het ontwerp in als een kleurplaat. Er wordt steeds een laagje toegevoegd. Als resultaat wordt het te graveren vlak een beetje verzonken in het materiaal. Maak graveervlakken blauw.